Mula-mula 4, pastu 8 akhirnya 10

Rasa tak percaya, akhirnya 10 helai mukasurat KKC yang diterima oleh bos…

Tak pernah aku buat setebal tu…

Tu pun kira masih bernasib baik sebab bos memang sporting walaupun aku ngok ngek sket

Dekat sebulan, tu jelah kerja aku…

turun naik bilik bos untuk pastikan yang the best

Harapnya aku masih boleh buat yang terbaik sebagaimana yang diharapkan… Amin

Walaupun ROCK ROHANI ku telah ditukarkan lagi semalam huhuhhuhu

Thanks to Nusratina yang banyak membantu aku cari maklumat untuk buat buat program yang aku sendiri tak brapa minat nak gi kalu bukan FREE  sebelum ni

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s