Konvenyen Beliawanis Kelantan 2014

KBK 2014

9 Ogos lepas, berlangsung program Konvensyen Beliawanis Kelantan. Ambo dijemput sebagai VIP dan juga petugas. Tapi ambo pilih untuk bertugas walaupun gerak mata Kak Nikmatul Zaikha macam tak puas hati… tapi ambo buat tak tahu jah.

Berpuas hati bertugas sebagai pengurus pentas membantu Tim IT. Ambo tengah mencari pelapis, siapa sudi? Boleh hubungi ambo.

Bergandingan dengan Azura selaku MC, kerja-kerja di belakang pentas amat mudah. Senang bertugas dengan orang yang faham bahasa isyarat mata dan tangan tanpa perlu diluahkan dengan mulut. Program ini the best programme ever yang pernah ambo bertugas walaupun penatnya sampai ke petang. Skalo gak, program setengah hari pun bikin pusing kepala untuk dilaksanakan. Masakan tidak, kami buat homework sampai ke jam 1 pagi untuk bincang flow program. Kira berbaloi lah tidur lewat bagi orang yang hobinya tidur😀

Sebelum program berakhir, nama ambo dipanggil untuk menerima hadiah cabutan bertuah BUKU😀

Semoga bertemu lagi program ini di tahun akan datang…InsyaAllah

Nota :
Gambar kenangan dalam program?
ntah… tak tahu dah kat mana dalam 14, 360 keping koleksi gambar…
jika ambo jupok, ambo letak kat sini, Insyaallah

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s