Bagaimana aku beraya tahun ni

Tahun ni agak seronok jugak beraya
tapi ofkoslah EidulAdha lebih meriah pada ambe
sebab boleh cuti panjang sikit

Tapi tahun ni tak bersemangat nak ambik gambar
sikit je ambik untuk kenang-kenangan
ni pun ambik ngan kamera HP…

bukan apa
beraya dlm suasana bekerja
kalu sempat, nati akan dimasukkan lagi gambar2 lain

tapi yang paling best
bila pergi ziarah kawan2 mak kat tempat kerja dia dulu… @ Rumah Sri Kenangan Taman kemumin, Pengkalan Chepa
tempat kami sekeluarga bermaustatin hampir 23 tahun….
mak ambe lebih dari 23 tahun sebab dia start bertugas kat situ sebelum dia kahwin lagi….

4 thoughts on “Bagaimana aku beraya tahun ni

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s