Masa g tukar duit angpau hari tu

3 thoughts on “Masa g tukar duit angpau hari tu

  1. ni 1st time tengok banting macam ni kat bank ni…
    tak nampak islamik

    tapi
    tidaklah ambe periksa samada
    plan ini hanya untuk non muslim @ wanita tersebut non muslim @ mungkin juga belum akil baligh…

    Like

  2. kiranya nak tarik org bukan islam la tu… padahal non muslim tak kisahpun banting atau campaign materials yg brcirikan Islam, cuma org kita sendiri yg tak percaya pada imej agama mereka (Islam) sendiri dlm menarik org bukan Islam. Bank Islam dah macem2…

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s