Erk…..Kiri Kanan Kiri

35 thoughts on “Erk…..Kiri Kanan Kiri

  1. =) Kawan2 semua kata, nampak gigi n mata putih sajo…
    Gitulah penangan kawad dan jugak angkara berjemur di Penang 2, 3 hari ni….

    Tak sangka kena berkawad sejauh tu plak…
    Penat balik dr Penang kelmarin belum hilang, hari ni dah kena berkawad…
    Ni 1st time aku dapat turun berkawad…
    Nak buat macamana, tak sempat nak gi berlatih…

    Mula2 ingat berkawad keliling dalam stadium jer…
    Rupanya sampai keluar….

    Ingatkan keliling jalan yang memang betul2 di luar stadium tu
    rupa2nya….
    terus berkawad 5 km…
    keliling suku bandar KB
    maunya nak pengsan…

    memandangkan hari ni just testing sahaja (bg akulah)
    aku sempat snap2 gambar ngan hp, mana yang sempat sepanjang berkawad
    berkawad pun tunggang langgang…

    Esok dah tak leh ambik gambar…
    sebab esok, markah akan diambil =)

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s