sehari sebelum dan pada hari Muktamar DMPNK 140608

Alhamdulillah, di celah kesibukan yang ada…
Sempat juga tunaikan amanah ini =)

8 thoughts on “sehari sebelum dan pada hari Muktamar DMPNK 140608

  1. chena7732 : dan ke siap presentation tu..?
    adyn : siap tu boleh siap.. cuma puas hati ke tidak je lah sekarang ni…

    Sesungguhnya aku tak puas hati langsung dengan presentation yang aku sendiri buat…
    tak sempat nak test langsung…
    sebab sehari sebelum baru aku tahu, rupa2nya…..

    mula2 tu start lah aku mengomel komplen sana sini sebab tak puas hati…
    isk isk tapi bila difikirkan balik
    nilah masanya untuk aku menguji kemampuan dalam menghadapi kerja2 ad hoc =D

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s