Video Tok Guru

ini multimedia yang pertama aku buat masa tengah duk cuba2 untuk cari idea untuk multimedia program Anugerah Emas Cakno 2006… just try n error… tak sangka plak, ramai yang suka walaupun ianya tak lah sehebat seperti yang lain =)

****

Kemaskini 10 September 2014

Allahuakbar…
ambo sering teringat-teringat ko video ni
ingatkan hilang terus bila external rosak…
tak ingat langsung pernah upload di Multiply dan sahabat maya ada upload di Youtube

Di posting ini video tidak boleh dipaparkan disebabkan pemindahan dari Multiply ke WordPress… boleh baca sahaja

Terima kasih che Zainuha kerna upload serta bagi kredit kepada ambo.
Barakallahufik

8 thoughts on “Video Tok Guru

  1. rasanya guna muvee…
    boleh dload untuk dimanfaatkan =)

    Tapi banyak lagi silap tu… maklumlah 1st time buat, walaupun dah lama, tapi banyak kenangan tambahan plak pernah hilang dalam simpan… mujur Hajar ada simpan =)

    Like

  2. terima kasih alwyzlucky… memang agak berbaloi jugak buat video ni =)

    Tapi sayang beribu kali sayang sebab lepas tu, pc yang saya guna tu kena baiki… sebab perisian yang digunakan tak padan ngan kemampuan pc hehehe…

    Nasib baik bos tak marah… kalu tak, tak leh nak bayang camna…

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s