Aku dan UPW

Gambar ni dedikasi untuk mereka2 yang nak kenal sangat2 siapakah gerangan daku ini =)

12 thoughts on “Aku dan UPW

  1. Gambar ni dirakam dalam salah satu program Cakno Keluarga anjuran UPWBS yang mana team kami bertanggungjawab menghandlenya bersama2 NGO di serata tempat di seluruh Negeri Kelantan….

    Erm… boleh kata setiap minggu terisi dengan program jelajah Negeri Kelantan….

    Like

  2. Kelantan Cakno Wanita adalah tagline bagi semua program di bawah kendalian Unit Pembangunan Wanita, Urusetia Pembangunan Wanita, Belia & Sukan Kerajaan Negeri Kelantan…

    akak salah seorang yang bertanggungjawab untuk program2 ni =)

    Like

  3. Erm… macamana ye nak terangkan…
    Sebenarnya akak memang kerja kat situ… maksud akak, di Urusetia Pembangunan Wanita, Belia & Sukan Kerajaan Negeri Kelantan (UPWBS)… di sini kami terbahagi kepada beberapa team yang bertangungjawab, dan akak di amanahkan dalam team khas untuk pembangunan wanita…

    dari situ kami merangka serta merancang plan pembangunan untuk wanita Negeri Kelantan. Tahun ni, hampir 200 program telah kami jalankan serata negeri termasuk program kerjasama dengan Nisa' Kelantan

    Kalo nurazfash berminat nak join program2 bersama kami, mungkin boleh tinggalkan no ctct tapi dengan satu syarat…. wajib bermaustatin di Kelantan k… baru boleh bergerak bersama kami…

    Like

  4. oOo…k, baru faham… thanks.. saya mmg berminat tapi saya bukannya rakyat negeri Kelantan.. insyaallah, jika dipanjangkan umur, saya teringin sangat nak terlibat dengan program2 macam tu… bes… tapi mungkin dekat2 sini je la…

    Like

  5. =) InsyaAllah selagi dipanjangkan umur untuk berbakti… akak yakin nurazfash akan diberi peluang oleh Allah untuk terlibat dengan program2 sebegini… InsyaAllah

    Jika sahabat2 ada nak tanya tentang program yang dianjurkan oleh Kerajaan Negeri Kelantan khususnya untuk wanita @ beliawanis… boleh la tanya pada saya k

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s