Kenangan Hari Ibu Diraja

Bile tengok gambar ni rasa bestnyer dapat beratur sambut Tuanku tapi apakan daya… masa ni aku kena bertugas kat bahagian PA system bersama Ku Pli…

Kak Ni pun tak dapat sama sebab duk jaga jambangan bunga Tuanku… kira ok lah tu… sama2 tak dapat bergambar =)

So aku abadikan design2 banner, backdrop, bunting dsbnya… semuanya serba hijau kuning =) sebagai kenangan yang tidak akan aku lupakan…. walaupun bukan aku yang design ;))

kerna dalam masa tak sampai seminggu 2 big event yang kami buat… penat tak terkata… tapi puas hati

3 thoughts on “Kenangan Hari Ibu Diraja

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s