Report hari ini

Assalamualaikum wrt wbt

Alhamdulillah akhirnya selesai jugak program Seminar Saidatina Khadijah dengan jayanya… Live pun alhamdulillah ok, walaupun hanya mengunakan 3G (bukan GEMUK, GEMPAL & GEBU tau =) melalui webtv Kelantan

Tapi sayangnya… bila dah namanya pun AJK program, aku n sahabat2 lain memang tak dapat nak fokus kepada pengisian program, ke sana ke mari… semuanya untuk memastikan program berjalan lancar… tambahan plak 3 daripada 6 walkie talkie (kami sebut lalat hijau) kehabisan bateri termasuk yang aku punyer… ai… rasa nak patah kaki berkejaran…

Apapun yang terjadi terutamanya semasa pendaftaran, banyak mengajar kami erti kesabaran dan juga macamana nak deal ngan orang ramai… termasuk juga wartawan2… tak sangka plak ramai wartawan datang semalam… tapi tak tahulah berita ni ada ke tak… sekurang2nya sure masuk dalam Sinar Harian…

Walaupun YAB Tuan Guru tidak dapat hadir kerana menghadapi masalah kesihatan namun itu semua tidak mengecewakan kami kerana yang pastinya gamdingan ahli Panel YB Mumtaz, Dr johari Mat dan Puan Fadhilat (CEO PMBK) bersama moderatornya Dr Abdullah Sudin berjaya memberikan input yang besar kepada peserta…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s