Malas

Salam….

Dah lama tak memblog (ayat biasa yang digunakan bagi orang yang memang malas @ tak ada masa untuk menulis kat blog)

Kerja2 outstation PPWK sekarang ni agak banyak…. boleh kata, hari Isnin jah aku berjurus duk kat pejabat… hari lain kira sori lah deh… tak dop masa nak mengadap laptop ni….

Hari Rabu & Khamis ni outstation lagi =)
Kekadang bila selalu sangat keluar, susah nak dapat mood untuk mulakan kerja di ofis… sekarang tgh duk pkir macamana nak jadi pekerja yang baik… hehehe

Mungkin lepas ni aku akan pasang streamyx untuk memudahkan maintain blog Nisa’…. senang sket, duk kat rumah boleh settlekan banyak kerja…. tapi bila? kena tunggu Che Lan settlekan, aku minta tolong dia untuk settlekan urusan ni…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s