terlupa username & password

Mungkin disebabkan terlalu banyak username & password yang aku buat untuk akses capaian dlm laman web…. aku terlupa username & password untuk blogspot aku sendiri !!! Huhuhu

jadinyer…. banyak hari la aku tak leh nak bukak blogspot….

… ejas situ sini… tak dapat gak… mungkin aku sendiri tak begitu arif lagi ngan sistem baru blogspot ni…. mintak hantar username ke email pun, tak ada makluman yang menunjukkan username tu didaftarkan dgn email aku…

tensen gak…

ntah camna, aku tertengok satu perkataan yang sebenarnya, hari2 aku tengok… rupenya itulah username aku, adui la…

akhirnya dapat lah aku masuk…huhuhu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s