Ucapan TAHNIAH untuk Nisa’ GAMES

TAHNIAH atas kejayaan penganjuran Nisa’ Games. lepas ni boleh rancakkan lagi ‘komuniti’ Nisa dengan buat jalinan Nisa Gang (I.Halim)

Sy adalah org yg b’tuah krn t’pilih m’jd sukarelawan krn ramai lg sedih krn tak t’pilih,sy hrp k.yani akan maklum kpd sy jk NISA’ anjur prog…NISA’ BOLEH… takbir
(014-8319330)

Sama2. T.q sbb beri peluang. Pengalaman t’sebut akan sy kenang selamnya.Sori jika ada slh s’pjg sy jd krew. T.q (017-9059752)

Terima kasih krn beri peluang kpd sy untk menambah pengalaman dn moga2 Nisa’ Games terus cemerlg pd masa hdpan (013-9804495)

Terima kasih… Semga bjumpa lg… (019-9109215)

Tahniah kpd kak2 smua krana mjdkn NISA” GAMES 2007 1 realiti n dpt bjln dgn lncr… trima kasih utk smua pglmn y sgt2 bharga n x tnilai y xmgkin dpt kami kutip dtppt lain. You all have done a good job… maafkan kami jika ada sbrag kslpn y xdsgajakn. LOVE u ALL. Thanks a lot… -NISA’ CREW (P&P) (017-4690354)

Sy rs brtuah sgt sbb… Dpt ‘be a part 2this program’ smemangnbya nisa’ games tlh melakar satu lagi episod kenangan trindah bt amalin… Trutamanya dpt main bowling ngn mt nisa’ kak ni, kak sofea, and kak asiah… lastly, ada program nisa’ nnti, kak yani jgn lupe inform erk… Ok kak yani, ada ksulitan skit2, no problem. Jupe lg nisa’ games akn dtng. Majulah nisa’ selamanya! Wasalam. (019-3182581)

Salam. kak bco x NST hr ni.page 14.ado news psl Nisa’ Games.congrate 4 orgnsin a successful n great games! (Sue UM)

Slm.adik-bradik nisa’ yang kukasihi krn ALLH.. tima kasih atas sgla lukisan pgalaman bkerja bsama kalian, maaf atas sgala khilaf n kkurangan drku spnjg brtugas… syabas n tahniah ats komitmn kalian, truely, most of u have doned great job… insyaAllah Nisa’ mberi impak n credit y besar kpd jemaah n Islam khususnya… stay cool n smile, y penting sentiasa muhasabah diri, n ikhlaskan diri kerana ALLAH (Aeiceci)

Ti, ainani, Che Na, Husna,Ayu.Adyani, Nor danadik2ku di kelantan. K Muna dan adik-beradik nisa kat sini ucapkan trima kasih dan maaf atas sgl kekurangan pd u all. Kami bangga dpt dreamm team mcm u all. Jaga diri, hiasi peribadi. InsyaAllah, setkan minda yg kita brjuang krn Allah dan lksanakan amanah nisa bersama2 (K Muna Izzah)

Allah gives hope to those who dream, HE gives miracle to those who believe, HE never let down those who trust, and HE never leave those who walk in HIS path. Maaf atas sgl kekurangn, salah & silap spnjg kt bsahabat & bkerja dlm NISA” GAMES. Thanks 4 everything. Allah give us more than what we think.Ilalliqo’… (Dijah)

Salam,sy br baca msg2 pg ni.Semlm mmg knocked out x sdr apa huhu.Tnx kpd awk,handle adik2 petugas dgn baik,dgn motivasi skali. Jupe lg deh (Elza)

‘Intansurullaha yansurukum wa yuthabbit aqdamakum” Nisa’ Games… Moga tautan hati lillah terus menyemarakan jihad (K Juwai)

Salam, tahniah di atas kerja buat kita semua dlm menjayakan nisa’ games 2007 ini. sokongan & dokongan kaian akan terus membangkitkan semangat – nisa’ dream team kelantan akan terus berjaya insyaAllah. Kesabaran pasti membuahkan hasil yang manis dan amat berharga. tahniah untuk semua – tanpa anda semua kita tidak akan berjaya (waqey76)

Bangga menjadi sebahagian dari pasukan gerak kerja, mengenali NISA’ buat hati terpaut. InsyaAllah perjuanganku bermula di sini…(ereen)

Syabas dan tahniah untuk semua (K Afaf)

Tq adiani tq sgt2 ya coz byk tlg kami.Terharu sgt. Nanti kita keep in touch ya dear. We miss u n take care cay ( K Mas)

Sayang adiani ! (Yder)

MAbruk/tahniah! moga perjuangan ini dinilai ALLAH jua,sbg sebahagian sumb. kpd Islam (Lenny Kuaniasih)

Salam.Tahniah & syabas kpd smua ajk yg mjayakan NISA” GAMES 07. Mg usaha kita smua mdpt keberkatan ALLAH, bjuta kmaafan ‘alaikum (Che Yus)

Sme2, kami sentiasa akan berkhidmat untuk Nisa’…dan kami sentiasa bersamanya (013-9113553)

Alhamdulilklah. TAHNIAH n SYABAS ats komitmen semua ats kerja2 Nisa ‘ Gmes 2007. Moga Allah terus berkati kita sokmo. Ini semua ats berkat usahasama semua.Tq Allah (Che Na)

InsyaAllah… k adyanie nie no fon ayah sy n nie no sy 017-6598483… hrp maaf

Askum k adyanie, nie anis 017-9051149, akak, anis nk ucap trma ksh byk2 krna mberi pluang kpd budak maahad utk mjd sukarelawan dn anis juga mohon mf jgk klu kami semua tdk mberikn khidmat y terbaik dn alhamdulillah krna program nie byk manfaat y kami perolehi, anis hrp nisa games dpt d teruskan lg, kngan bersama nisa’ games tdk dpt kami lupakan, smg prog yg akn dtg lbh terbaik lagi… sampaikan salam n terima kasih kpd semua kak2 yang tlh mjayakan prog nie😉

tq so much k yani. Jgn lupa ajak lg klu ada prog len.. amalina (012-9595644)

Syukran jazilan wa jazakumullah khairan sy ucapkan juga kpd pihak urusetia nisa’ games atas peluang & segala mcm kemudahan y tlh diberikan syabas & tahniah juga sy ucapkan kpd nisa; krn bjaya mengadakan prog besar yg hebat & mantop !😉 namun sy juga ingin pohon kemaafan anda berlaku ketidakpuasan hati… maafkan kami. over all, thanks a lot 2 all my loving sisters from nisa’ n hopefully i’ll be choosen 4 other charity programmes, with luv wa barakallahu fil kunna, uhibbukunna ya akhawati * ukht amni * (013-9602343)

thanks & tahniah 2 u kak adyani… tp knape kitaorang unit futsal x dapat topi (cap) & nametag? *aisyah-mmp* (012-9842977)

Thanks kak adyani…InsyaAllah, akn bersama lag (014-8059296)

Sama2 terima kasih jg krn bg peluang kpd sya untuk menimba pengalaman dlm aktiviti sbegini. Smg jika ada apa2 program,ada makluman lg. Syabas & tahniah ats kejayaan mjayakan program nisa’ games 2007 ( 013-9585058)

Terima kasih juga krn tlh memberi kami peluang menyertai Nisa’ Games… sesungguhnya pengalaman ini amat bermakna bg kami.. kami jg memohon maaf d atas sgl kesilapan… we love Nisa’ (013-9740481)

Trima ksh kembali. Sy pun bhrp dpt mberi kerjasama lg dlm Nisa’ Games skn dtg dan lain2 prog anjuran Nisa’, InsyaAllah (013-94336113)

Sama2… xq… coz sudi mmberi peluang kpd ahlami utk mengikuti prog Nisa’ Games ianya bg2 bermakna tuk sya (014-8461026)

Klu nk bekerjasama lg len mase, pastikan ade baju utk rijal. Hehehe…gurau je. Simpan la borang yg kite orang tulis 2. Situkan ade no fon.Snang skit, contact trus kami (019-9013690)

Syukran, krn mberi kprcayaan kpd kami & sy mwkili MMPP brasa bangga krn dberi peluang utk mjayakan Nisa’ Games… layanan akak2 Nisa’ mjdikan kami bsmgt & ceria ( 014-8453713)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s