Antara Hilang & Kehilangan

Semenjak dua menjak ni, ada beberapa barang aku yang hilang,pening gak nak mencari…

mula2 nota aku yang berkaitan dengan checklist kerja pejabat n personal life hilang, then thumdrive 1G pulak hilang selepas aku siapkan watikah perlantikan Nisa’….

selepas tu dengan tidak semena2 butang baju kesayangan aku pulak hilang masa miting di IT, ntah kat mana jatuh…

nampak kecik je, tapi penting… semuanya ada kaitan dengan gerakerja semasa aku… jammed gak bila semua maklumat yang diperlukan hilang….

isk geram gak ngan kecuaian diri sendiri…

Adakah aku perlu bersedih dengan kehilangan barang2 ini?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s